Nicorești

Reabilitări drumuri

Drumurile comunale: DC 72 Nicorești-Piscul Corbului, DC 75 Fîntâni sunt reabilitate și finalizate. Drumurile comunale DC 69 Coasta Lupei-Mălureni-Ionășești și DC 71 Nicorești-Sârbi-Frunzeasca sunt in execuție. Mai multe drumuri din comuna sunt in curs de implementare.
Nicorești

Alimentarea cu apă și modernizarea rețeleor în comuna Nicorești

Nicorești

Iluminarea drumurilor publice

Nicorești

Refaceri Poduri

Unul dintre podurile peste Pârâul Valea Rea a fost deja finalizat, un altul peste același pârâu se află în stadiul de implementare. Un alt pod, peste Pârâul Valea Lupei este în faza de execuție și va fi finalizat curând.
Nicorești

Sistem de canalizare

Sistemul de canalizare al comunei a fost înființat și este acum funcțional. În fotografie se poate vedea stația de epurare din Nicorești.
Nicorești

Școli și grădinițe

Modernizarea,extinderea și dotarea școlilor gimnaziale din Nicorești, Coasta Lupei și Fântâni se află in execuție. Modernizarea,extinderea și dotarea grădinițelor din Fântâni și Coasta Lupei sunt de asemenea în stadiul de execuție.
Nicorești

Înfrumusețarea comunei

În permaneță au loc diverse operațiuni în scopul unei comune cât mai atractive.
Nicorești

Utilaje și autoutilitare

Primăria este dotată cu autoutilitare, atât pentru propria gospodărie cât și pentru inchirieri.
Nicorești

Autoturisme de servicii

Comuna Nicorești dispune de ambulanță și asistent medical, poliție locală, etc.
Nicorești

WI-FI Gratuit

Finanțată prin fonduri europene, în parcul din centrul localității Nicorești, se află o rețea ce oferă acces wi-fi gratuit de mare viteza.
Nicorești

Așezământ Cultural

În construcție se află și un nou Cămin Cultural pentru a ne putea bucura din nou de spectacole și evenimente, cultură si divertisment.
Nicorești

Sediul Primăriei

O nouă clădire a primăriei se afla în stadiul de implementare. Noi perspective și servicii, incluzând un departament de eliberare cărți de identitate.
Nicorești

Centru Medical

În faza de implementare se află un centru medical cu diverse departamente și medici de specialitate, pentru a deservi locuitorii comunei Nicorești.

Reprezentanți Legali

Doresc o audiență cu Primarul

Skip to content